GALERIE

cascada pe faiantadelfin pe faiantaex. faianta unicatfaianta cu cascadafaianta cu delfinfaianta cu imaginefaianta cu peisaj cascadafaianta cu peisaj marinfaianta cu picturafaianta de perete unicatfaianta decoratafaianta printatafainta cu peisaj cascadafainta cu peisaj naturanatura pe faiantapeisaj pe faiantapersonalizam faiantapictura de vis pe faiantatablou rustic faiantaansamblu peisaj faiantafaianta baie montatafaianta baieModele faianta baie bucatarie exclusiviste.

ATENTIE! Modele din galerie sunt exemple dintre care unele executate ca si unicat si nu puteti alege sa comandati din galeria de imagini!
model faianta barfainta receptie hotel sau biroubucatariemodel faianta hotel birourimodel faianta hotelmodel faianta scaribucatarie 4bucatarie model faianta 3sala sedinte cu modele de faiantabucatarie 2 model faiantabucatarie model faianta 3model faianta baieexemple faianta baie

peisaj pe faianta                                                Exemple video cu lucrari de faianta printata(pentru a se observa stralucirea culorilor)

model-faianta-baie-unicat

model peisaj faianta 2model peisaj faiantamodel faianta bucatarie rusticamodel faianta baie bucatariefotografii faiantafoto nunta pe faiantafaianta masuta bucatriefaianta bucatarie printataexemplu faianta bucatarie baieicoane ceramica printatacascada faianta printatafaianta baiecropped-faianta-tiparita11.jpgpoze copil diferite varstepeisaj pasarele faianta bucatarie baiepeisaj faianta bucatarie baietablou nunta faianta

 

  1. admin says:

    Pretul difera in functie de suprafata(discount la suparfete mai mari de 2 metri patrati) iar imaginile le puteti alege chiar dv.
    Folositi formularul comenzi si va voi raspunde in cel mai scurt timp sau tel. la 0768953572

  2. Mocanu Sorina says:

    Vreau sa va multumesc inca o data pentru rezultatul obtinut. Sunt mai mult decat incantata, a iesit perfect, nu e o simpla poza, intradevar iti da senzatia ca esti in natura, nu pare nimic artificial.Sincer am fost sceptica, cu cat trecea timpul credeam ca e o pacaleala sau ca nu va iesi ceva frumos. cand am primit coletul am asamblat imediat piesele si apoi am inceput sa-mi sun prietenii de bucurie si uimire.Acum a fost o comanda mica pentru un tablou de pus in baie langa cada,pentru un apartament, dar cand imi voi face casa intentionezsa-mi fac toata baia asa, nu doar un tablou. este ceva ce merita fiecare banut investit, este ceva unicat, ceva ce iti personalizeaza casa in asa fel incat sa te simti relaxat.Felicitari, mult succes in continuare si VA MLTUMESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *